Knitter Lounas & Catering, Kilo, Espoo
 

Lounas Ravintola Knitterissä

Värikästä lounastamme tarjollaillaan arkisin ja monipuolinen pitopalvelumme palvelee vuoden ympäri.

Haluamme huolehtia asiakkaidemme turvallisuudesta ja ravintolassamme on tehty toimia viruksen leviämisen estämiseksi. Ravintolassamme on käsienpesupiste sekä käsidesiä saatavilla. Suosithan lähimaksua ja pidäthän turvaväliä muihin asiakkaisiin.

Katso vaihtuva lounaslistamme täältä.
Tavataan pian!


Lounasravintolamme palvelee Teitä Espoossa, Kilon Nihtisillassa, aivan Keran juna-aseman lähellä, osoitteessa: Kutojantie 6.
Katso sijaintimme kartalla

Ravintola Knitter - lounasbuffet tuoreista raaka-aineista

Lounasbuffet tuoreista raaka-aineista

Haemme ruokaamme inspiraatiota Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista, joista luomme kausittain vaihtuvia makuja. Lounas sisältää monipuolisen ja runsaan salaattipöydän, keiton, lämpimän kala-/kana-/liharuoan, lämpimän kasvisruokavaihtoehdon sekä teetä/kahvia.

Ravintola Knitteristä on mahdollisuus ostaa mukaan tuoretta leipää tai erilaisia kausituotteita, kuten jouluruokia ja -leivonnaisia, vappumunkkeja jne. Seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa, niin saat tietoa viikoittain vaihtuvasta lounasmenustamme sekä ravintolastamme mukaan saatavista kausiherkuista!

Ravintola Knitter - leipä

Vitriinistä tuoreita ja terveellisiä välipaloja tai aamiaista

Knitterissä on lounaan lisäksi välipalatuotteita tarjolla aukioloaikojen mukaisesti vaikka mukaan ostettavaksi. Meillä voi poiketa myös vain kahvilla tai teellä!

Tervetuloa!