Terveellinen lounas ravintola Knitterissä, Espoon Kilossa

Tarjoamme arkipäivisin ihanien makuelämyksien lounasbuffetin Knitter Business Parkissa sijaitsevassa ravintolassamme, Espoon Kilossa. Herkullinen noutopöytälounas on katettu arkisin klo 10.30-13.30

Viikoittain päivittyvä lounaslista
Päivän keitto ja salaattipöytä 9,30 € | Koko lounas 10,50 €

Lounasravintolamme palvelee Teitä Espoossa, Kilon Nihtisillassa, aivan Keran juna-aseman lähellä, osoitteessa: Kutojantie 6.
Katso sijaintimme kartalla.

Lounasbuffet tuoreista raaka-aineista

Haemme ruokaamme inspiraatiota Suomen luonnosta ja kotimaisista raaka-aineista, joista luomme kausittain vaihtuvia makuja. Lounas sisältää monipuolisen ja runsaan salaattipöydän, keiton, lämpimän kala-/kana-/liharuoan, lämpimän kasvisruokavaihtoehdon, teetä/kahvia sekä Knitterin omaan taikinajuureen valmistettua hapanleipää.

Ravintola Knitteristä on mahdollisuus ostaa mukaan tuoretta leipää tai erilaisia kausituotteita, kuten jouluruokia ja -leivonnaisia, vappumunkkeja jne. Seuraa meitä Facebookissa tai Instagramissa, niin saat tietoa viikoittain vaihtuvasta lounasmenustamme sekä ravintolastamme mukaan saatavista kausiherkuista!

Vitriinistä tuoreita ja terveellisiä välipaloja tai aamiaista

Knitterissä on lounaan lisäksi raikkaat vitriinituotteet tarjolla klo 8.30-15.00. Näitä voit ostaa myös mukaan, vaikka aamu- tai välipalaksi. Meillä voi poiketa myös vain kahvilla ja mikäli makeahammasta kolottaa on tarjolla myös vaihtuvia makeita kahvileipiä kuten munkkeja ja pullia.

Tervetuloa!

Herkullinen noutopöytälounas arkisin klo 10.30-13.30

Viikoittain päivittyvä lounaslista
Päivän keitto ja salaattipöytä 9,30 € | Koko lounas 10,50 €

L = laktoositon, VL = vähälaktoosinen, G = gluteeniton, M=maidoton, VGN=Vegaani

Maksutapoina hyväksymme: Debit -kortit, VISA, Mastercard sekä Lounassetelit, ePassi sekä Smartum että Edenred -kortit.
Huomioittehan, että emme käsittele käteistä ravintolassamme.