Kassiopeia Hotels & Restaurantsin taustalla on Kassiopeia Finland Oy, joka on suomalainen vuonna 1997 perustettu yritys.

Levillä

Lapin tunturimaisemissa Levillä sijaitsevat hotellimme, Hotel K5 Levi sekä Hotel Levi Panorama, tarjoavat laadukkaita majoitusvaihtoehtoja ja yhdessä Tapahtumakeskus Levi Summitin kanssa ne muodostavat myös ainutlaatuiset puitteet kokouksille ja juhlatilaisuuksille. Hotelliemme yhteydessä on myös laajat ravintolapalvelut: kahviloita, à la carte ravintoloita sekä baareja.

Pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudulla toimintamme keskittyy ravintoloihin, jotka tarjoavat makuelämyksiä loistavilla sijainneilla.

Nokkalan Majakka on Espoon Matinkylässä sijaitseva ympärivuotinen merenrantakahvila, jossa nautit niin laadukkaista kahvilatuotteista kuin merinäköalastakin. Jätkäsaaren ravintolat Vessel Bistro & Vessel Burger tuovat pöytään konstailematonta ruokaa laadukkaista raaka-aineista klassikoiden ja hampurilaisten merkeissä. Espoon Kilossa sijaitseva Knitter Lounas & Catering palvelee arkisin lounasravintolana sekä tarjoaa laadukkaat catering -palvelut ympäri vuoden.

Hotelliperheemme kasvaa Espoon Matinkylään rakentuvan uuden hotellin myötä. Laadukas hotelli Iso Omenan välittömässä läheisyydessä aukeaa 2020.